Kedves Shae!

Elég hosszú idő telt el az utolsó levelem óta, de felettébb zsúfoltak voltak a napjaim. Arról ne is beszéljünk, hogy az egész hétvégémen – amikor pihengethettem vagy filmezhettem volna – korrepetálnom kellett a Gazdimat, hogy a csöpp kis agyába rögzüljenek a csodálatos vizsla testem tájékai (szép formáim, kerek fenekem, szexi combom), izmai (kigyúrt felsőtestem, hatalmas bicepszeim), kiválasztó szervrendszere (bármi is legyen az, de nyugi, kiválasztok én szívesen mindenféle finomságot a bokor alól), ivarszervei (na, erre inkább nem is mondok semmit... pfff, a nem létező nemi életemről magyarázott órákon keresztül, majd vigyorogva közölte, hogy nyugi, neked nem lesznek ilyen gondjaid, mint behatolási reflex vagy hágó mozdulatok. Szégyen! Többi kan társam nevében tiltakozom!) vagy különböző fajtacsoportok (hmm, nem is értem ezen mit stresszelt annyit, nekem csak Shae, Csuti, Sunny, Zaci, Mókus és a többiek, neki pitbull terrier, puli, pumi, rövidszőrű magyar vizsla, norwich terrier. Hülyeség!). 

kutya baratsag shaeapitbull pitbull vizsla kutyabaratsag zeuszavizsla shae egy vizsla es egy pitbull baratsaga zeusz

De képzeld el Tündérkirálylány, megérte a fáradozásom, ugyanis ötösre vizsgázott, vagy mi. Nem tudom, hogy ez miért olyan nagy szám, de eléggé boldog volt utána. Én kevésbé. Tudod, mit jelent ez? Hogy állítólagos kutyakozmetikusként folyamatosan piszkálni fog minket. Eddig mi egész jól megúsztuk... kivéve Csutit. Na, előtte le a kalappal, hogy órákig képes volt az asztalon ácsorogni egy új frizuráért. Lehet kicsit hiú a srác, de nekem ennyit nem ér a szépség. Én koszosan is maga vagyok a tökély. Meg véresen is. Mert ugye a múltkor – neeem, nem akkor, amikor órákon keresztül dagonyáztunk a cuppogó sárban és konkrétan olyan fekete lettem, mint te – szereztem egy új harci sérülést. Büszke vagy rám? Azt mondtad, hogy ezzel végre én is pitbull lettem. A Gazdim persze rögtön közölte, hogy a végén azt hiszik majd róla, hogy harcoltat engem, de ez bolondság. Harcoltatott vizsla? Hallottál már ilyenről? Mondjuk nekem fel sem tűnt, hogy tiszta vér a fejem, és csak az zavart, hogy nem mehetek vissza hozzád dicsekedni az új sebemmel. Azt mondtad, hogy most még macsóbb vagyok, mint ezelőtt. Hát igen, láttam ám a féltékeny pillantásaid, amikor minden csajszi engem bámult hazafelé. De nincs miért aggódnod, hiszen ami köztünk van az örök.

kutya baratsag shaeapitbull pitbull vizsla kutyabaratsag zeuszavizsla shae egy vizsla es egy pitbull baratsaga zeusz

Egy dolog zavar csak, amit mindenképp meg kellene oldanod, mert ez bizony súlyos gondokat okozhat a jövőben. Igen, a Gazdád viselkedésére gondolok. Egy kicsit több időt tölthetnél a fegyelmezésével, idomításával és jobban lefáraszthatnád agyban is, mert nem járja, hogy rajtam éli ki a pedagógiai hajlamait és holmi retriever pórázzal próbálja tudtomra adni a frankót. Komolyan, retriever póráz? Mi vagyok én, labrador?? Igazi állatkínzó... nem is értem, hogy bírjátok ezt a terrort... El kellett sétálnom vele olyan helyekre, ahová a kétlábúak DIREKT nekem szórtak a földre isteni finomságokat, mint pizza, gyros vagy sültkrumpi. És én még csak szimatolni sem szimatolhattam. Milyen eljárás ez?! Tessék egy kicsit több energiát fordítani a Gazdádra, mert kezd elkanászodni...

Délután remélem, kicseréled a kötést a fülemen, addig is egészfejetegybebekapós kutyapuszi: Zeusz